Meer resultaten voor bh soorten

   
 
bh soorten
 
BH soorten: ontdek alle verschillende bh soorten!
Je vindt hier een overzicht van alle bh soorten die we bij Hunkemöller hebben zodat je makkelijker kunt zien welke soort bh het beste bij je past! Een balconette bh is een bh waarvan de cups horizontaal uitgesneden zijn en dicht tegen elkaar staan.
bh kopen
Soorten BH's.'
Draag je onder een strapless top of jurk of tanktop. Draag je onder een strapless top of jurk of tanktop. Een BH met een laag frontje. Een plunge BH geeft een mooi decolleté net zoals een push-up bh doet bij vrouwen met kleinere borsten, maar dan puur natuur.
sport bh
Ontdek het beste bh type voor jouw borst LingaDore.
Ontdek het beste bh type voor jouw borst. Home Ontdek het beste bh type voor jouw borst. Ontdek het beste bh type voor jouw borst. Zoveel verschillende borst typen, zoveel verschillende soorten bhs Ontdek het beste bh type voor jouw borst.
plak bh
Bh soorten.
De Balconnet Bh is een standaard Bh stijl waarbij de cup lager is dan bij een volle cup Bh maar hoger dan bij een halve cup Bh. De schouderbanden staan verder tot de zijkant dan bij een volle cup Bh.
Type Borst BH.
Je hebt een BH nodig die een liftend effect heeft en stevig zit. Vaak gaat daarom de voorkeur uit naar een voorgevormde BH, padded BH of push-up BH. Push-up BHs hebben in de kleinere cupmaten vaak uitneembare kussentjes, die je borsten groter doen lijken.
BH soorten Grote-Cupmaten.nl.
U heeft geen items in uw winkelwagen. BH zonder beugel. Grote-Cupmaten heeft veel verschillende soorten BH's' in het assortiment. Leer hier meer over de verschillen, plus en min punten en opvallende eigenschappen van al deze BH's. Zorgeloos sporten doe je in een Anita sportbeha!
Informatie over soorten bh's? Je leest het hier LASCANA.
Beugel bhs zorgen met een gevormde beugel voor een mooie rond decolleté. De beugel geeft daarnaast ook extra ondersteuning en zorgt ervoor dat de lingerie netjes blijft zitten. Beugel bhs zijn er in verschillende soorten: balconette bh, bandeau bh, minimizer bh, halter bh, push-up bh en t-shirt bh.
Soorten bhs Dreamstyle Lingerie.
Bhs bestaan er in diverse maten, kleuren, vormen, met kant of een leuk printje. Wij hebben alle soorten bhs voor jou op een rijtje gezet, zodat jij precies weet welke vorm bij jou past. De klassieke bh is het meest populaire model.
Beha Wikipedia.
3.4 Soorten beha's.' 4 Sociale en culturele aspecten. 4.1 Gebruik en motieven. 4.2 Gezondheid en hygiëne. 4.4 Feministische kritiek. 4.5 Religieuze kritiek. 4.6 Beha's' voor mannen en transgender personen. Aan het begin van de 20e eeuw dook in het Nederlands het woord bustehouder op, min of meer gelijktijdig met de uitvinding van de moderne beha. Het Woordenboek der Nederlandsche Taal vermeldt een bron uit 1902 waarin men spreekt over" reformkorsetten en bustehouders. 1 Het woord is een samenstelling van buste boezem, borsten en houder van het werkwoord houden. a Het is een leenvertaling van het Franse soutien-gorge bustesteun, wellicht via het Duitse Büstenhalter. Het was de Française Herminie Cadolle die de woorden corselet-gorge en later soutien-gorge lanceerde. 3 In 1950 werd bustehouder in de Van Dale opgenomen. Het letterwoord beha ook bh, b.h.

Contacteer ons